Βράβευση της ΡΑΑΕΥ για τον «Έξυπνο οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Βράβευση της ΡΑΑΕΥ για τον «Έξυπνο οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες»

Βράβευση της ΡΑΑΕΥ για τον «Έξυπνο οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες»

25 Μαρτίου 2024 -

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο βραβείο για τον «Έξυπνο οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» απέσπασε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) στα βραβεία Green Brand Awards 2024 που απονεμήθηκαν την Πέμπτη 21 Μαρτίου σε ξενοδοχείο της Αττικής.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η Αρχή απέσπασε ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Launch for Green Service» και «Green Platform» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Green Project».

Εκ μέρους της Ολομέλειας της ΡΑΑΕΥ, τα βραβεία παρέλαβε η Διευθύντρια Ρύθμισης και Εποπτείας Αγορών Λιανικής και Προστασίας Καταναλωτών, Ειρήνη Ιακωβίδου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της ΡΑΑΕΥ, Αναπλ.Καθ. Αθανάσιος Δαγούμας.

Ο «Έξυπνος οδηγός εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιούλιο του 2023 με σκοπό την ενημέρωση του καταναλωτή σχετικά με το οικονομικό όφελος που επιφέρουν από την εξοικονόμηση ενέργειας, παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού των κτιρίων και των κατοικιών. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://www.buildingenergysaving.gr/

Πηγή ertnews.gr