Αχαστος Σίνερ, τίτλος και στο Ρότερνταμ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Αχαστος Σίνερ, τίτλος και στο Ρότερνταμ

Αχαστος Σίνερ, τίτλος και στο Ρότερνταμ

18 Φεβρουαρίου 2024 -

Ο Γιάνικ Σίνερ έκανε το 12 στα 12 μέσα στο 2024, κατακτώντας τον τίτλο και στο Ρότερνταμ, με το 2-0 σετ επί του Ντε Μινόρ στον τελικό.

Δύο τουρνουά, δύο τίτλοι και 12-0 ρεκόρ στο 2024 για τον Γιάνικ Σίνερ!

Μετά το Australian Open, κέρδισε τον τίτλο και στο Ρότερνταμ, επικρατώντας στον τελικό του Αλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (7-5, 6-3), για την κατάκτηση του 12ου τίτλου στην καριέρα του.

Στο 2-2 του πρώτου σετ, ήρθε το πρώτο break για τον Ιταλό που κράτησε το σερβίς του στη συνέχεια. Στο υπέρ του 5-4, ο Ντε Μινόρ έσβησε τέσσερα set point και έκανε break για να μείνει στο σετ! Ομως ο Ιταλός πήρε αμέσως πίσω το break και στο σερβίς του, έκλεισε το σετ στο 7-5.

Στο ίδιο σημείο του δεύτερου σετ, στο 2-2, ο Ιταλός μετά από 11 λεπτά στο game, κατάφερε να σπάσει εκ νέου το σερβίς του Αυστραλού, με τον Ντε Μινόρ ωστόσο να απαντά αμέσως μετά!
Ο Σίνερ, όπως και στο πρώτο σετ, βρήκε το 4ο break στο ματς, χάρη κυρίως στα λάθη του αντιπάλου του και κάπου εκεί ο Ντε Μινόρ συνειδητοποίησε πως δεν έχει γυρισμό το παιχνίδι.

Ο Σίνερ ήταν αλάνθαστος στο σερβίς του, κάνοντας το 5-3 και στη συνέχεια το 6-4, για να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο.Πηγή gazzetta.gr