Αυτή είναι η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Αυτή είναι η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ

26 Μαρτίου 2024 -

Στην ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να κατατεθεί σε λίγη ώρα η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των Τεμπών.

Στο κείμενο της πρότασης, όπως αναφέρει το cnn.gr μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι στην «εγκληματική ολιγωρία και αδιαφορία της κυβέρνησης προστέθηκε και η ομοίως εγκληματική και μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης και της δημιουργίας ενός πέπλου προστασίας συγκεκριμένων προσώπων».

«Η πρωτοφανής αυτή απαξίωση του κράτους δικαίου και των θεσμών από την Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η διακυβέρνηση της Χώρας δεν μπορεί να αφεθεί άλλο στα χέρια μιας Κυβέρνησης, η οποία συστηματικά υπονομεύει τη δημοκρατία και τους θεσμούς της και που, στον βωμό της διατήρησης της εξουσίας και της προστασίας στελεχών της».

«Για τους λόγους αυτούς, υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης σύμφωνα με το άρθρο 84 παρ. 2 του Συντάγματος και το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής» καταλήγει το κείμενο στο οποίο γίνεται αναφορά και η διαρροή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων, στην ακρίβεια και στην διαχείριση της Υγείας και της Παιδείας.

Δείτε την πρόταση δυσπιστίας που δημοσίευσε το newsbomb.gr:

Πρόταση δυσπιστίας