Ανιψιός βασιλιά Καρόλου: Eίναι «απογοητευμένος» που η ανάρρωση του από τον καρκίνο διαρκεί «λίγο περισσότερο» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Ανιψιός βασιλιά Καρόλου: Eίναι «απογοητευμένος» που η ανάρρωση του από τον καρκίνο διαρκεί «λίγο περισσότερο»

Ανιψιός βασιλιά Καρόλου: Eίναι «απογοητευμένος» που η ανάρρωση του από τον καρκίνο διαρκεί «λίγο περισσότερο»

25 Μαρτίου 2024 -

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι “εξαιρετικά απογοητευμένος” που η ανάρρωση του από τον καρκίνο διαρκεί “λίγο περισσότερο” από το αναμενόμενο, αποκάλυψε ο ανιψιός του Peter Phillips.

Ο Κάρολος, 75 ετών, “πιέζει” το προσωπικό του να του επιτρέψει να αναλάβει περισσότερα βασιλικά καθήκοντα και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο κανονικό του εργασιακό πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Phillips, γιος της πριγκίπισσας Άννας (αδελφή του Καρόλου), έδωσε μια σπάνια εικόνα της ψυχικής κατάστασης του βασιλιά κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κανάλι Sky News Australia.

“Νομίζω ότι τελικά είναι εξαιρετικά απογοητευμένος. Είναι απογοητευμένος που δεν μπορεί να προχωρήσει και να κάνει όλα όσα θέλει να μπορεί να κάνει”, είπε.

Μίλησε επίσης για την Κέιτ και τον Ουίλιαμ λέγοντας ότι η πριγκίπισσα ήταν “εξαίρετη” και ότι η ίδια και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν “καταφέρει” να ισορροπήσουν τη δημόσια και την οικογενειακή τους ζωή.

Αποτίοντας φόρο τιμής στη μητέρα του, η οποία εδώ και καιρό έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σκληρά εργαζόμενη στη βασιλική οικογένεια, είπε ότι είναι “αρκετά αξιοσημείωτο” το γεγονός ότι εξακολουθεί να πραγματοποιεί υπερπόντια ταξίδια στα 70 της χρόνια.

Μίλησε επίσης για το πώς η πριγκίπισσα Άννα, 73 ετών, δεν ενοχλούνταν ούτε στο ελάχιστο από την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, προτιμώντας να προχωράει στη δουλειά της.

Ο κ. Phillips βρίσκεται στην Αυστραλία για να εκπροσωπήσει το Διεθνές Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού.

Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη

ΠΗΓΗ: Sky News

Πηγή ertnews.gr