Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την Μεσαρίτισα αθλήτρια Καράτε Κέλλη Κυδωνάκη από το Τυμπάκι, η οποία, κατάφερε να κερδίσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Τουρνουά Κατάταξης (Κ1 Premier League) στο Μπακού.
Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο τουρνουά της σεζόν και πρώτο για την αθλήτρια σε αυτή την κατηγορία και με δεδομένο ότι η Κέλλη είχε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστεί λόγω πρόσφατου τραυματισμού, το Χάλκινο μετάλλιο αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη Μεσαρίτισα αθλήτρια.
Το τουρνουά όπου συμμετείχαν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου σε κάθε κατηγορία, διεξήχθη από 2-4 Σεπτεμβρίου.
Η Κέλλη Κυδωνάκη πέρασε πρώτη στον όμιλό της με τρεις νίκες: Λουξεμβούργο 6-0, Τουρκία 1-0, Ολλανδία 2-0, ενώ στα προκριματικά για τον ημιτελικό ηττήθηκε 1-0 από την γιαπωνέζα αθλήτρια (1η θέση ), η οποία πέρασε στον τελικό. Δόθηκε η ευκαιρία στην Μεσαρίτισα αθλήτρια να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο και την Τρίτη θέση και δεν την άφησε να πάει χαμένη.
Στον αγώνα για το χάλκινο ήρθε αντιμέτωπη ενάντια στην Καζακστανή αθλήτρια νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και 3η ολυμπιονίκη και επικράτησε με 4-2 κερδίζοντας το Χάλκινο μετάλλιο κάνοντας υπερήφανη τη χώρα μας, την Κρήτη και την ιδιαίτερη πατρίδα της το Τυμπάκι.