Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Σπαραγμός από συγγενείς της 28χρονης στο σημείο της δολοφονίας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Σπαραγμός από συγγενείς της 28χρονης στο σημείο της δολοφονίας

3 Απριλίου 2024 -

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/4) στους για τη δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στο σημείο του εγκλήματος, συγκεντρώθηκαν και συγγενείς της δολοφονημένης κοπέλας γονατίζοντας, κλαίγοντας και κρατώντας το κεφάλι τους, μην μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Φωτογραφίες με τους συγγενείς της 28χρονης στο σημείο της δολοφονίας:

Διαδηλωτές και διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και κατευθύνθηκαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Με κεντρικά συνθήματα «Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στη βία και στη γυναικεία ανισοτιμία», «Καμία άλλη ποτέ ξανά δολοφονημένη» και «Καμία μόνη-Καμία άλλη δολοφονημένη», ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού (μέλος ΟΓΕ), συλλογικότητες και κάτοικοι της περιοχής, κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς, φεμινιστικές συλλογικότητες, σωματεία και φορείς, συμμετείχαν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της και τη στάση της αστυνομίας.

Βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία και συγκέντρωση:


Στην συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης μεταξύ άλλων εκπρόσωποι και βουλευτές των κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά.

Την σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα

Θύμα άγριας δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) η 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους. Η επίθεση με μαχαίρι από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έγινε σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε πάει η κοπέλα για να τον καταγγείλει ότι την ενοχλούσε.

Η 28χρονη ήταν μαζί με ένα ακόμη άτομο για να κάνει την καταγγελία. Όταν βγήκε από το αστυνομικό τμήμα για καλέσει το 100 για να ζητήσει περιπολικό, τότε ήταν που ο 39χρονος βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει, στοιχείο που δείχνει ότι της είχε στήσει καρτέρι. Μετά την δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ’ ότι μάθαμε είχαν τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η Αστυνομία», ανέφερε νωρίτερα στο μάρτυρας της δολοφονίας.

Πηγή protothema.gr